MAGUNKRÓL

M0 Ponyva Kft.

  Ezen az oldalon igyekszünk bemutatni a több mint 15 éves cégünket, újításainkat, fejlesztéseinket a sporteszközök készítése terén.
 Válogatást láthat eddigi munkáinkból és az ajánlatkérő lap segítségével egyedi ajánlatot kérhet tőlünk. Reméljük, nálunk megtalálja amit keres. Teljes szakértelmünkkel segítünk megvalósítani az Ön elképzeléseit. Az oldalon megtalálja elérhetőségeinket, melyeken készséggel állunk rendelkezésére.
 Cégünk 2001 januárjában alakult. Az elmúlt 30 év ponyvatechnikai tapasztalatait felhasználva színvonalas, a vevők érdekeit figyelemben tartó szakmai szolgáltatás bevezetését tűzte ki céljául.
 Ennek tükrében vállalkozásunk elsődleges céljai: Vevőink gyors és pontos kiszolgálása, partnereink által támasztott igények maximális kielégítése a minőség és a használhatóság terén, egyedi ötletek gyártása, kivitelezése. Rövid határidővel vállaljuk mindenféle ponyva készítését, javítását, feliratozását, tartószerkezetének gyártását bármilyen egyedi méretben és kivitelben, valamint felépítmények készítését, reklám termékek és sporteszközök készítését.
 Előzetesen egyeztetett időpontban hétköznap és akár hétvégén is várjuk szeretettel ügyfeleinket. Személyes beszélgetés, és helyszíni felmérés alapján segítünk kiválasztani az Ön tevékenységéhez leginkább illő ponyva anyagot és színt is. Egyéni elképzeléseinek megvalósításához szakembereink ötletekkel, tervrajzokkal is hozzájárulnak. A technikai és szakmai háttér biztosított ahhoz, hogy a műszaki ponyvaanyagokból előállított termékek széles választékát tudjuk nyújtani partnereinknek. Alapvető PVC bázisú ponyvaanyagokat dolgozzuk fel forrólevegős hegesztési eljárással, de gyakorlattal rendelkezünk az impregnált textil-anyagok varrásában is. Rugalmas ügyintézéssel és reális alapokon nyugvó árakkal szolgáljuk ki vevőinket.
 A teljesítés határideje az igényekhez igazítható.